Beste mensen,

u had de bui wellicht al zien aankomen, misschien zelfs al enige nattigheid gevoeld. Het zou me alleszins verbazen mocht u het nu plots in Keulen horen donderen. De Corona-pandemie die ook ons kleine landje heeft weten te vinden (hebt u België ooit al eens proberen vinden op een wereldbol?), heeft nu ook zijn weerslag in Zonnegem.

Dit jaar doen we niet mee aan Open Monumenten Dag. Wegens teveel "maar", "misschien", "eventueel", "mogelijks", "waarschijnlijk" en "zou kunnen", is er unaniem beslist om onze energie en motivatie op te sparen voor volgend jaar.

Vandaar dus dit bericht, helaas:

Naar goede gewoonte nemen we dit jaar opnieuw deel aan de Open Monumenten Dag. Deze gaat dit jaar door op zondag 8 september 2019. Hiierbij vindt u het programma. We wensen alvast onze sponsors, het gemeentebestuur van Sint-Lievens-Houtem en alle mee-organiserende verenigingen te danken om dit mooie evenement mogelijk te maken.

Naar goede gewoonte nemen we dit jaar opnieuw deel aan de Open Monumenten Dag op Zondag 9 september 2018. Hiierbij vindt u het programma. We wensen alvast onze sponsors, het gemeentebestuur van Sint-Lievens-Houtem en de Gezinsbond van Vlierzele te danken om dit mooie evenement mogelijk te maken.

Ook dit jaar nemen we deel aan de Open Monumenten Dag! Zoals steeds gaat dit door op de tweede zondag van september. Klik op de affiche om er een groot exemplaar van te verkrijgen!