Heel onopvallend, geprangd tussen de imposante brouwzaal en de stallingen rechts, zit het magazijn/de bottelarij. Het is een gebouw zonder enige opsmuk. Omdat het vanop straat niet zichtbaar is, werd er geen moeite gedaan om er een mooie siergevel tegen te metselen. De afwerking van ramen en deuren staat ook op een veel lager pitje dan die gevels welke wél vanop straat zichtbaar waren.

In de hoek van de koer, dwars doorheen dit gebouw eigenlijk, is soms wel een doorgang naar de tuin, en soms ook niet. Het hangt wat af van periode tot periode, en dat merk je ook aan de foto's. Er was een tijd dat men met een wagen zo de tuin kon inrijden, maar er was evengoed een tijd dat de hele doorgang was afgeblokt en als garage werd gebruikt.

Gedurende een twintigtal jaar werd dit gebouw gebruikt als pianoatelier door Daniël Boulanger (tegenwoordig actief te Aalst). Tijdens de renovatie werd de centraal geplaatste ingang naar de hoek verhuisd. Er was binnenin ook een pianolift aangebracht, om de gemakkelijk 400kg wegende piano's zonder veel moeite van en naar de kelderverdieping te brengen.

Sinds kort heeft dit magazijn een nieuwe eigenaar, die er binnenkort een - vijfde- gezinswoning zal maken.

Van dit kavel zijn behoorlijk weinig foto's gemaakt.

Voor de renovatie

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de renovatie

 

 

 

 

 

 

 

Na de renovatie